NE VOLE SE, ALI POZIRAJU

Usiljeno pomirenje Kim i Beyonce

08.05.2013 u 09:50

Kim Kardashian i Beyonce

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Iako već i ptice na grani znaju o netrpeljivosti koju Beyonce osjeća prema Kim Kardashian, čini se kako one u javnosti žele ostaviti neki bolji dojam

Beyonce i Kim Kardashian tijekom dodjele glumačkih nagrada zajedno su pozirale na gala večeri, a fotke su objavljene na društvenim mrežama.

Kim i Beyonce poziraju s osmijehom, međutim, svjetski popularne ljepotice ne vole se kako se čini i to traje već neko vrijeme, što nervira njihove lošije polovice, a i fanovi Beyonce zamjeraju druženje s Kim.

Naime, kada je slavni holivudski redatelj Ron Howard snimao dokumentarac o Beyonceinom popularnom suprugu i glazbenom festivalu 'Budweiser Made in America', Kim nije odustajala od namjere da stekne nove poslovne prilike gdje god stigne.

Kim je u Philadelphiji konstantno pokušavala upasti u kadrove koji su se snimali za dokumentarac o Jay-Z-ju. Beyonce ju je, vidno iziritirana napadnim ponašanjem starlete, odvukla sa strane da je upozori na činjenicu da se dokumentarac ne snima o njoj već o Jay-Z-ju i ostalim glazbenicima.