PERLERAJ

Upotpunite svoj stil bisernim nakitom

16.12.2014 u 11:53

Bionic
Reading

U prostoru Iggy Concept Storea, predstavljena je nova limitirana kolekcija bisernog nakita maštovite mlade dizajnerice Katarine Radnić

Iza imena Perleraj stoji mlada dizajnerica Katarina Radnić, po struci pravnica koja je nedavno položila i pravosudni ispit te već 4 godine (koliko brend postoji) uspješno gradi svoju dizajnersku karijeru i prepoznatljivi stil. Zato ne čudi što je predstavljanje limitirane kolekcije nakita od bisera nazvane Winterwish prikupilo brojne poklonike njezina rada da provjere kako izgledaju Katarinine biserne ogrlice koje će ove blagdanske sezone zasigurno biti idealan poklon i predmet žudnje brojnih djevojaka koje žele upotpuniti svoj stil. Kako kaže dizajnerica Katarina Radnić: 'Winterwish kolekcija predstavlja ogrlice sa stavom koje će vam otkriti novu stranu bisera'.

Nadalje, Perleraj za sada nudi dvije kolekcije: Basic #NEVERTAKEOFFS), i novu limitiranu kolekciju (#WINTERWISH), a kako kaže Katarina, obje su kolekcije za sve žene i djevojke koje ih mogu nositi na svoj način i tako upotpuniti svoj stil.

Katarina je također otkrila kako trenutačno ne planira otvaranje svojeg dućana no njeni se proizvodi već mogu nabaviti u dućanima diljem Hrvatske: Karla Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik, Rijeka), Iggy concept store (Zagreb), Take me home (Zagreb) i prekoslužbene Facebook stranice Perleraj. Materijale za svoj prepoznatljivi nakit čiji je zaštitni znak oblak koji se kao motiv pojavljuje na svim komadima, a simbol je vedrine i pozitivne energije, nabavlja u Hrvatskoj i Italiji, a koristi poludrago kamenje, mjed, srebro, zlato i staklene bisere.

Nova kolekcija bisernog nakita oduševila je prisutne na veselom božićnom druženju, a Katarina već radi na novim proizvodima koje jedva čekamo vidjeti.