recite zbogom čišćenju

Ne veselite se odlasku kući jer vas čeka pranje podova? Rješenje je Braava jet m6 koja učinkovito čisti pod umjesto vas

18.02.2018 u 16:10

Bionic
Reading

U kućanstvima koja ne broje puno članova i ne trčkaraju kućni ljubimci možda ne postoji prevelika potreba za čestim usisavanjem, ali prašinu svejedno treba redovito pokupiti i pod osvježiti pranjem

Zahvaljujući raznim kućnim pomagalima, klečanje na podu i žmikanje krpe u kantu odavno je stvar prošlosti. A jeste li znali da postoje i sofisticiraniji uređaji od kanti s košarom povezanom s polugom koju pritišćete nogom i tako centrifugalno cijedite nastavke za pranje poda?

Za čišćenje čvrstih površina poput drvenih podova, pločica i kamenih podova proizvođač kućnih robotskih pomagala iRobot nudi i perače podova, a Braava jet m6 najnapredniji je njihov model i idealan izbor, jer zahvaljujući Maximized-Edge dizajnu učinkovito čisti kutove i rubove.

Braava jet m6 je opremljen naprednim navigacijskim mogućnostima, zahvaljujući kojima učinkovito čisti pod i izbjegava sve moguće prepreke poput namještaja, tepiha i drugih prepreka.

Ovisno želite li svoje podove učinkovito očistiti ili oprati, sve što trebate učiniti je jednostavnim postupkom na Braavu instalirati odgovarajuću tkaninu za mokro ili suho čišćenje, a robotski stroj za pranje obavit će sve ostalo.

Brava jet m6 robot čistač koristi napredne tehnologije i mapiranje za stvaranje plana prostorija kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja.

Za početak čišćenja dovoljno je pritisnuti gumb Clean, a ako robot povežete s pametnim osobnim asistentima Alexa ili Google pomoćnikom, čišćenje može započeti i vašom glasovnom narednom. Ako poželite da vam Braava počisti ili opere pod dok vas nema, pokrenuti je možete i putem aplikacije iRobot HOME.

S jednim punjenjem baterije Braava će počistiti do 100 metara kvadratnih podova, a oprati do 40 metara kvadratnih. Isprazni li se baterija prije završetka čišćenja ili pranja, robot se automatski vraća do stanice za punjenje i nakon punjenja nastavlja gdje je stao.

Za manje zahtjevne podove Braava može plesati svoj usamljenički ples, no ono što krasi vrhunske uređaje iRobota je mogućnost plesa u paru. Zahvaljujući Imprint ™ Braava spoju, robotski perač podova Braava jet M6 i robotski usisavači Roomba serije s9, i7 i Roomba 976 rade zajedno kako bi osigurali najvišu razinu čišćenja, pri čemu je automatsko usisavanje popraćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika. Jednostavnim rječnikom to znači ovako - kada Roomba završi svoj dio i očisti dom, on šalje signal Braava jet M6 kako bi on mogao potom oprati podove. Samim time zaokružena je cijela priča, te će vaš dom biti čist i besprijekoran i kada niste kod kuće, pritiskom na samo jednu tipku na pametnoj aplikaciji.

Za čišćenje podova Braava koristi suhe jastučiće koji za hvatanje prljavštine, prašine i dlaka ljubimaca koriste elektrostatičku silu, a ako želite da vam opere podove, potrebno je instalirati vlažne jastučiće s upijajućim vlaknima koja pomažu u uklanjanju kuhinjske masnoće, tvrdokornih mrlja i ljepljivih tvari.

Kako bi omekšala prljavštinu i ljepljive mrlje, Braava je opremljena s mlaznicom za precizno raspršivanje koja ne oštećuje namještaj, tepihe ili zidove. Iz mlaznice se raspršuje voda koju nalijete u spremnik, a za dugotrajni svježi miris možete dodati otopinu za Braava jet uređaje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Braava je opremljena senzorima zahvaljujući kojima, na temelju krpice koju ste izabrali, točno zna treba li uključiti vodu ili ne. Nakon što izvrši svoj zadatak preostaje vam tek da stavite prljavu krpicu na pranje i ispraznite spremnik s prljavom vodom.

Zapremina spremnika za prljavu vodu je oko pola litre, a njegovo pražnjenje vrlo jednostavno. Smješten je na gornjoj površini uređaja a za njegovo izbacivanje dovoljno je pritisnuti gumb.

Više o robotskom čistaču i peraču podova Braava jet m6 možete pronaći ovdje.

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 10.02. do 31.03.2020 ili do isteka zalihe, Braava jet M6 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 4.899 kn (redovna maloprodajna cijena je 5.399 kn). Svoj robotski perač podova možete nabaviti na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima i kod ovlaštenih prodavatelja Emmezeta, Elipso, Svijet medija, Sancta Domenica, eKupi, Links, Harvey Norman. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje.