GRECE GHANEM

Umjesto 'puferice' uvijek biste odabrali kaput? Pedeset plus influencerica zna kako ih nositi ove jeseni

02.12.2021 u 08:53

Bionic
Reading

Kanađanka Grece Ghanem uvijek iznova oduševljava svojim razigranim modnim stilom kršeći rado uvriježena pravila odijevanja za dame zrelije dobi

Pedeset plus influencerica rođena u Libanonu svojim nadahnutim pristupom modi ne prestaje intrigirati modne znalce stoga ne čudi kako njezin profil ima sve više pratitelja.

Kad je u pitanju stil, ova sjedokosa modna ikona doista ne zna za greške, te često kombinira skupocjene komade s onima iz svima dostupnih trgovina uz pomno osmišljene detalje poput neobičnog nakita, torbi, sunčanih naočala...

  • +15
Puferice Izvor: Promo fotografije / Autor: Bershka

Grece je najbolji dokaz kako se način odijevanja ne mora mijenjati obzirom na dob te uvijek ističe kako svatko treba nositi ono u čemu se najbolje osjeća.

Još jednom je genijalnom modnom kombinacijom dokazala da upečatljive modne kombinacije nisu rezervirane samo za 20-i-nešto-godišnje influencerice.

Ukoliko niste sigurni da su prošivene jakne, odnosno puferice, dobar izbor za pedeset plus dame, Grece je svojim najnovijim stajlingom na društvenim mrežama pokazala kako su odličan dodatak jesensko-zimskim stajlinzima.

Kreativna Kanađanka iskombinirala je kraću pufericu kremaste nijanse s zanimljivom debljom dolčevitom od pletiva u istom tonu, trapericama visokog struka i svijetlim gležnjačama.

Sunčane naočale i jednostavna bob frizura sjajno su se uklopile u ovaj cool look za bezbrojne dnevne prigode.