POTVRĐENO

Uma Thurman čeka treće dijete

28.02.2012 u 09:51

Bionic
Reading

41-godišnja glumica očekuje dijete sa svojim dečkom, poduzetnikom Arpadom Bussonom

Uma Thurman očekuje svoje treće dijete. 41-godišnja glumica trudna je sa svojim dečkom, poduzetnikom Arpadom Bussonom, potvrdio je za Mail Online glumičin menadžer Jason Weinberg.

Zvijezda filma 'Kill Bill' sa svojim bivšim mužem Ethanom Hawkeom ima dvoje djece – Mayu (13) i 10-godišnjeg Levona. Busson ima dvoje djece s bivšom djevojkom, australskim supermodelom Elle MacPherson.

Ranije ovog mjeseca glumica poznata po sklonosti elegantnim haljinama primijećena je na reviji Tommyja Hilfigera u New Yorku u vrećastoj odjeći te je mazila svoj trbuh.

Thurman, koja je bila u braku s Ethanom Hawkeom pet godina, priznala je početkom ove godine za Harper Bazaar da nikada nije bila sretnija u životu: 'Sretnija sam sa svojom ljubavi nego što sam ikad bila i pokušat ću imati što mirniji privatan život.'

Thurman je počela izlaziti s londonskim financijašem Arpadom Bussonom 2007. godine, ali je njihov odnos završio u studenom 2009.

Međutim, prošle godine je viđena s njim na modnoj reviji Marca Jacobsa u Parizu, a sudeći po najnovijim vijestima, par je jako sretan.