JE LI PRETJERALA?

Može li kraće: Haljina slavne pjevačice ništa ne prepušta mašti

17.03.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez poznata je po smjelim stajlinzima i seksi opravicama

Latino diva i u 47. godini u stanju je potući i upola mlađu konkurenciju, a da je u odličnoj formi, rado pokazuje stajlinzima koji malo toga ostavljaju mašti.

Jenny from the block izgleda bolje no ikada - čini se da joj nova ljubav jako godi.

Lijepa Jennifer pomno se sredila za izlazak s novim dečkom. Bila je u središtu pozornosti pojavivši se u pripijenoj mini haljini sa zlatnim gumbima sa strane brenda Naked Wardrobe te pokazavši lijepo oblikovane noge koje je dodatno naglasila sandalama s potpisom Giuseppea Zanottija, s kojim je osmislila i svoju kolekciju cipela.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Minijaturnu haljinicu dodatno je začinila s Valentinovom torbicom i ogrlicom s potpisom kuće Hermes. Vjerujemo da je ovim odvažnim outfitom oborila poznatog američkog igrača bejzbol Alexa Rodrigueza.

Za razliku od Jennifer, 41-godišnji Alex bio je jednostavno odjeven u bijele hlače, plavi pulover i tenisice. Uživali su na večeri u jednom poznatom restoranu u Miamiju.

Inače, kako se priča, njihova veza sve je ozbiljnija, pa je Alex upoznao i Jenniferinu djecu Maxa i Emme koje ima iz braka s Marcom Anthonyjem. 'Jako im se svidio jer se naravno sviđa njihovoj mami', otkrio je jedan dobro upućen izvor.