ara shoes

Udobnost kao prioritet: pronađite savršen balans s kvalitetnim cipelama

27.10.2023 u 12:21

  • +2

ara shoes

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nova ara shoes kolekcija ostaje vjerna temeljnim vrijednostima: kvaliteti i udobnosti

Jesen je već pokucala na vrata, a vi ste u potrazi za idealnim, modnim ali i udobnim cipelama? Ako i dalje tražite pravu obuću za nadolazeće šaroliko vrijeme, onda će vam se svidjeti kratki pregled nove kolekcije Ara shoes. Cipele su izrađene od najkvalitetnijih materijala, a istovremeno vam daju trendi izgled za sve prilike i uvjete.

JEDNOSTAVNE GLEŽNJAČE ZA SVE PRILIKE

Ako ne želite da vas zaustavi loše vrijeme i žurite na kavu, ali istovremeno želite udobne cipele onda slijedi pravi izbor za vas. Zahvaljujući mekoj tekstilnoj podlozi, gležnjače iz Ara shoes kolekcije nude lakoću i ugodno nošenje čak i u hladnim danima. Iz kolekcije se izdvajaju super lagane slip-on cipele s mekom tekstilnom oblogom koje zaustavljaju umorna stopala. Idealne su za nošenje jer se mogu savršeno prilagoditi vašim potrebama i dolaze u nekoliko boja. Bilo da se radi o šetnji gradom ili usputnoj kavi, s ovim cipelama nećete pogriješiti.

TENISICE ZA DUGE ŠETNJE

Volite duge šetnje i u potrazi ste za nešto udobnijim tenisicama u kojima biste mogli opušteno šetati satima i satima? Nova kolekcija Ara shoes predstavlja idealne sportske tenisice za sve obožavateljice sportskih aktivnosti. Tenisice su izrađene od mekog materijala, a posebno se ističe Gore-Tex prozračna, vodootporna i izdržljiva membrana koja održava vaša stopala u potpunosti suha. Ova kombinacija materijala učinit će vaše tenisice pravim suputnicima za duge šetnje čak i ako vrijeme nije na vašoj strani.

Nova Ara shoes kolekcija oduševit će sve obožavatelje od sportskih do trendi modnih cipela za sve vremenske prilike ove jeseni!

Novu kolekcija Ara shoes možete pronaći u svim Ara shoes trgovinama, ali i u svim prodajnim mjestima trgovina Mass i Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće. Za više informacija posjetite Ara Shoes Hrvatska na Facebook stranici.