SPORTSKI ŠIK

Udobne i tople krpice koje ćete obožavati ove zime

07.11.2016 u 09:33

  • +18

Majice dugih rukava

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Prije nekoliko sezona, malo tko je mogao naslutiti da će majice koje djeluju kao dio trenirke postati obožavana krpica koju podjednako vole slavne tredseterice, velika dizajnerska imena i obične žene

Čist primjer tomu su modeli majica s kapuljačom. Nekad rezervirane za sportske aktivnosti i lijene vikende, majice s kapuljačom ili popularno 'hoodice', našle su svoj put do brojnih trendseterica, pritom doživjevši veliku street style popularnost.

Ni ova sezona nije pošteđena tog udobnog odjevnog komada koji se sve više koristi pri kreiranju zanimljivih uličnih kombinacija. Nalik prethodnim sezonama, posebno su popularni oversized modeli, a posebno se ističu primjerci s gotičkim natpisima i izvezenim cvjetnim detaljima.

Ako je suditi prema članicama klana Kardashian i brojnim damama inspiriranim njihovim stilom, posebno je popularna kombinacija sačinjena od čizama iznad koljena u kombinaciji s predimenzioniranom majicom s kapuljačom u službi minijaturne haljine. Ova trendovska kombinacija dobila je i svoj službeni naziv lampshading.

Uz popularne hudice, čest prizor na policama dućana su majice u retro sportskom duhu s dodatkom pruga i šik detaljem poput patentnog zatvarača s okruglim privjeskom.


Ovi modeli udobnih majica dugih rukava, danas su daleko od običnog odjevnog predmeta. S luksuznim detaljima poput kože, presijavajućih kamenčića ili resica, postale su sastavni dio kolekcija prestižnih modnih kuća, a samim time kolekcija popularnih high street brendova.

Ako ste se ikada zapitali kako od popularnih 'sweatshirtova' i hudica stvoriti prihvatljiv komad u dnevnim izdanjima izvan četiri zida, u tome vam može pomoći primjer utjecajnih blogerica i slavnih ljepotica.

alealimay.com

Fotografiju objavljuje Aleali (uh•lay•lee) (@alealimay)