DAYLONG PAKET

Učinkovita zaštita od sunca za mame i bebe

06.05.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Daylong linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja. Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože.

Uživanje u aktivnostima na suncu može biti još i opuštenije jer je Daylong za Vas i Vaše dijete pripremio poseban paket s 33% popusta na proizvode Daylong ultra SPF 25 (100 ml) i Daylong Kids SPF 30 (100 ml).

Daylong ultra SPF 25 je liposomalni losion za zaštitu od sunca koji se preporučuje osobama svjetlije puti i kose te osobama sklonim pjegama. <

Dječja koža nije naviknuta na sunce i zbog toga su rizici od pojave oštećenja vrlo visoki. Za zaštitu osjetljive dječje kože tu je Daylong Kids SPF 30 koji djelotvorno štiti od UVA i UVB zračenja te njeguje dječju kožu djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E.

Preporučena maloprodajna cijena: Daylong Ultra SPF 25 (100 ml) + Daylong Kids SPF 30 (100 ml) – 172,56 kn

Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Više informacija o Daylong proizvodima potražite na www.spirig.com.hr

Distributer: Medical Intertrade d.o.o. Sveta Nedjelja