BEZ POGREŠKE

U ovome su žene muškarcima neodoljive

24.06.2013 u 13:49

  • +5

Moda koju vole muškarci

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Mnoge žene jedva čekaju proljeće jer to znači odbacivanje teških kaputa i čizama, a iz ormara se vadi laganija, živahnija odjeća. I muškarci se tome jako vesele, ali postoje kombinacije i stvari koje nikako ne vole vidjeti na ženama

I muškarci vole proljetne oprave jer se žene osjećaju slobodnije i puno kombinacija nevjerojatno je seksi. Za Living msn otkrili su koje proljetne kombinacije vole najviše, a što im je čudno i neprihvatljivo.

1. Duge haljine

Dugačke, šarene, lepršave, maksi haljine nose se najviše ljeti, ali i u tople dane proljeća. Muškarci ih vole jer skrivaju drži na ženstven način i mogu biti izuzetno seksi ako prate liniju tijela.

2. Peplum

Kroj peplum proslavio se oblikom volana u struku, a tijekom proljeća žene ga rado biraju na haljinama, bluzama i suknjama. Muškarcima je simpatičan jer naglašava struk i bokove pa su žene u takvim krojevima još zavodljivije.

3. Miksanje uzoraka

Životinjski uzorci i otisci svih uzoraka i dalje su u modi, ali muškarci ne vole kada žene pređu tanku granicu i na sebe stave sve moguće i nemoguće boje i uzorke. U tome ne mogu pronaći ništa simpatično i to im je jednostavno previše.

4. Boje

Proljeće je pravo doba godine da zaboravimo na tamne nijanse i nabacimo boje. Muškarci misle da je to izuzetno zabavno, ali upozoravaju da postoji tanka granica između simpatičnog i čudnog.

5. Goleme naočale

Hm, ovo je jedan od rijetkih dodataka koji se muškarcima nikako ne sviđaju. Dok vi mislite da ste vrlo stajliš i hodate ulicom uvjereni da podsjećate na slavnu Jackie O, muškarci vas više doživljavaju kao Lady Gagu.

6. Sportski look

Ako pitate muškarce, tajice u jarkim bojama, majice i tenisice žene trebaju imati jedino dok vježbaju. Ženama koje misle da su neodoljive u trenirci i širokoj majici, muškarci poručuju da ih vole zbog njihovih oblina i nema potrebe da ih skrivaju ispod sportske odjeće.

7. Neonske i kričave boje

Ovo je još jedan detalj koji je mrzak većini muškaraca. Dok su vama neonsko plavi nokti idealna furka za plažu, muškarcima će to biti jako odbojno. Neki će reći da ih je vremeplov vratio u nepodnošljive 80-e, a drugi da takve boje možete imati samo ako radite u Las Vegasu.

8. Špagerice s platformom i na punu petu

Žene obožavaju špagerice s platformom i na punu petu jer u njima izgledaju više i elegantnije, a puno ih je lakše nositi nego cipele za petu. Muškarci pak ne vide tu prednost već ih ta puna peta zbunjuje i cipele im se čine jako teške, a sviđaju im se u rijetkim slučajevima kada se dobro slažu s ostalom odjećom.

9. Pastelne boje

Umjesto neonskih boja i previše uzoraka, većina muškaraca ženama će preporučiti pastelne boje. Od pink do nježne plave ili zelene, muškarci vole djevojke u pastelnim bojama jer su im tako ženstvenije.

10. Gladijatorice

Ovaj model cipela vraća se u modu ove sezone. Ako vam se jako sviđaju, svakako trebate uživati u njima, ali dok se vi osjećate poput rimske božice, muškarcima su one potpuno neprivlačne i čak kažu da su previše muškobanjaste.