TAKO JEDNOSTAVNO

U ovome se krije tajna savršenih traperica

29.08.2017 u 13:57

Bionic
Reading

Potraga za idealnim trapericama nije nimalo lak zadatak, a uz jedan vrlo jednostavan trik možemo lako doći do onih koje nam pašu kao salivene

Svaka fashionistica zna da su one traperice u kojima se osjećamo kao djevojka od milijun dolara spremna pokoriti svijet temelj svake garderobe.

No pronaći one koje nam odlično stoje nije tako lako, a čak i male nesavršenosti, poput omraženih 'koljena' ili rastegnute tkanine na guzi, znaju nas poprilično iznervirati.

  • +10
Potraga za savršenim trapericama nije laka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ipak, modni znalci s whowhatwear.co.uk otkrili su odličan trik uz pomoć kojeg će se vaše traperice transformirati u omiljeni komad odjeće. Uzmite stvar u svoje ruke! Prije svega birajte traperice od neobrađenog, čvrstog denima koji nije bio podvrgnut prethodnoj obradi, poput posvjetljivanja, ili nema trendi poderotina.   

  • +41
Traperice su za mnoge omiljeni 'basic' komad odjeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Evo pet koraka do savršenih traperica:

  1. Prilikom kupnje odaberite traperice od čvrstog denima, sa što manje elastina, u veličini koja je za broj veća od onog što nosite.
  2. Traperice potopite u toplu vodu barem na sat vremena i pripazite da budu potopljene cijelo vrijeme.
  3. Stavite ih da se suše.
  4. Kad se osuše (ali ne sasvim, neka budu još mrvicu vlažne), obucite ih. One će se osušiti prema obliku vašeg tijela! I savršeno će vam pristajati.
  5. Nemojte ih prati odmah nakon prvog nošenja. Nakon što ih budete nosili nekoliko puta savršeno će se formirati prema vašem tijelu.