IZ NAŠIH DUĆANA

U ovome ćete uvijek izgledati tip-top

16.05.2014 u 07:00

  • +28

Crno-bijeli trendovi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

'Žene sve smatraju bojama osim ne-boja. Ja kažem da crna ima sve. Bijela također. Njihova je ljepota apsolutna', rekla je svojedobno Coco Chanel. Zavirite u crno-bijele krpice iz novih kolekcija po našim dućanima i bit će vam jasno što je govorila

Žena u bijelom odijelu sa strukiranim sakoom i olovka-suknjom obrubljenom crnom trakom nikako ne može gradom proći nezapaženo. Još da nabaci crni šešir s bijelim cvjetićem, pomela bi svaku špicu.

Jednak učinak imaju bijele hlače i crna bluza i štikle, a crno-bijela torba također svaku modnu kombinaciju učini glamuroznijom.

Po našim lancima ulične mode osobit su hit crno-bijele haljine koje djeluju poput kakve optičke varke i svako žensko tijelo mogu učiniti poželjnim, samo valja odabrati uzorak primjeren svojoj građi.

Sjetimo se samo da vertikalne pruge tijelo čine dužim i užim, no nije samo bit u prugicama, već to čudesno rade i, primjerice, dvije široke trake sa svake strane. Igrom crne i bijele možete naglasiti ramena, dekolte, struk.

Tako je i s crno-bijelim majicama, bluzama, hlačama, suknjama. Pustite mašti na volju, kombinirajte crnu i bijelu kad god poželite izgledati otmjeno, glamurozno – pogledajte što nude naši high street dućani i - poželjno je – isprobajte ove kreacije prije kupnje.