I DANJU I NOĆU

U ovoj ćete odjeći uvijek izgledati dotjerano

10.06.2015 u 06:58

  • +2

Trendi krpice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Koliko ste se puta ujutro zatekli pred ormarom punim odjeće, ali nijedna vam se krpica nije svidjela, a od pomisli na neku kombinaciju doslovno vas je zaboljela glava? Svaka žena ponekad ima ovakve probleme, ali s nekoliko trikova postoji i brzo rješenje

Muška košulja

Idealan komad koji će vas spasiti kad ste na mukama. Ovaj kroj košulje možete nositi preko uskih traperica, utaknuti u hlače ili suknju, kao što je to učinila Jessica Alba i oduševila sve stilom. Bez obzira na to je li košulja užeg ili šireg kroja, uz traperice i platforme te malo nakita izgledat ćete kao trendi djevojka.

Ljetna haljina

Kada ste u dilemi, odaberite ljetnu haljinu duljine ispod koljena. Lanci ulične mode imaju ih po povoljnim cijenama i u svim mogućim uzorcima, uzorcima, bojama… Uz pokoji komad nakita i cipele, spremni ste za lijep dan.

Sako

Ako želite biti dotjerani za važan sastanak, a dovoljno dotjerani za izlazak poslije posla, odaberite sako. Nije to vječno komad bez razloga – slaže se s trapericama, sandalama, ali i suknjama i štiklama, pitanje je samo što vam se danas više nosi.



Upečatljiva suknja

Ako ste u raspoloženju da svakako želite biti zapaženi – suknja u hrabrim bojama, ludim uzorcima, geometrijskim likovima ili printom pravi je odabir. Poštujte samo jedno pravilo: na takvu suknju najbolje će leći klasični top ili jednobojna bluzica.

Rokerska jakna

Uz nju će sve jednostavno izgledati više kul. Odavno je rokerska kožna jakna prešla granicu bajkerskih susreta i lako je možete odjenuti uz haljinu i cipele na petu, a pritom izgledati vruće i neodoljivo.

Crne hlače

Klasični komad koji spašava svaku kombinaciju, ali hlače vam moraju dobro pristajati u struku, na bokovima i duljina treba biti, kako se kaže, na milimetar. U takvim hlačama izgledat ćete božanstveno bez obzira na to nosite li balerinke, štikle ili ravne sandale.