OMRAŽENI MODEL

U ovim tenisicama više ne želite biti viđeni

25.10.2016 u 20:30

Bionic
Reading

Ako je suditi prema podacima Fashion Snoopsa, web stranice specijalizirane za predviđanje modnih trendova, nekoć iznimno popularan model tenisica više nije tako poželjan

I dok smo posljednjih sezona svjedočili neviđenoj popularnosti potpuno bijelih tenisica i modela atletskog izgleda, ovih dana jedan trend viđa se sve rjeđe na stopalima slavnih trendseterica.

O kojem je modelu tenisica riječ, otkriva Hallie Spardlin, urednica u inovativnoj usluzi Fashion Snoops, specijaliziranoj za predviđanje novih modnih trendova.

Ako je suditi prema podacima Fashion Snoopsa, model koji više nitko ne želi nositi su tenisice s 'nevidljivom' visokom petom, koje je popularizirala dizajnerica Isabel Marant.


'Trenutno se odvajamo od pretjeranih stilova tenisica, poput modela sa skrivenom petom. Ljudi se danas okreću funkcionalnoj obući, stoga su klasični modeli tenisica postali ključni u finalnom odabiru. Dizajnerski detalji poput monokromatskog potplata i vezica daruju im svjež izgled, a neočekivani i maštoviti detalji dozu osobnosti', ističe urednica Fashion Snoopsa.