UVIJEK U TRENDU

U ovakvim suknjicama noge izgledaju bombastično

26.06.2013 u 09:36

  • +39

Suknje u kojima će noge izgledati neodoljivo

Izvor: Promo fotografije / Autor: asos.com/Bershka/Mango/Zara

Bionic
Reading

Mini, midi, s uzorkom, divljim printom, plisirane, čipkaste, suknje su ovo proljeće i ljeto osvanule u baš svim modnim varijantama pa će i najizbirljivijim modnim znalcima biti teško za reći da nešto nedostaje

Suknje su idealan odjevni predmet za toplije dane, koji vas odlično oblači, a možete je kombinirati na bezbroj načina i prigoda. Sve ovisi o materijalu, obliku suknje, ali i dodacima poput torbi i naravno cipela koje će diktirati u kojem smjeru ide vaš stil. U ponudi su traper suknje, plisirane, pencil, one A-kroja, balon, midi. U bezbroj boja i materijala. Izbor je zaista šarolik i obuhvatio je ama baš sve stilove i zadovoljit će i najzahtjevniji ukus.

Materijali variraju od trendi jeansa, pamuka, svile pa čak i do buklea. Uzorci su neizostavne mornarske pruge, hit etno detalji, točkice, cvjetni detalji, klasične jednobojne za sve poslovne prilike, ali i čipkaste, prozirne, kožnate… Nabrane, ravne, plisirane, na preklop, asimetrične. Od izbora će vam se možda i zavrtjeti u glavi.


Progledali smo ponudu naših dućana i izabrali za vas od svakog stila ponešto. Cijene variraju od 59 kuna pa do nekoliko stotina kuna, a na vama je da odlučite koja najbolje odgovara vašem modnom rukopisu.