VRUĆE JE...

U nju se gledalo: Zgodna crnka magnet je za poglede na špici

09.08.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Zagrepčankama, sudeći po fotografijama sa špice, ne nedostaje inspiracija za ljetne stajlinge. Pomno dotjerane šetačice pokazale su da im se po pitanju upućenosti u modne trendove nema što prigovoriti

Kako već neko vrijeme vladaju visoke temperature, poželjne su što laganije odjevne kombinacije izrađene od prirodnih materijala poput svile, pamuka ili lana kako bi koža mogla disati.

U moru zanimljivih stajlinga, ovoga se puta isticala mlada zaljubljenica u modu, odjevena u jednostavnu, ali upečatljivu kombinaciju.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Dakako, ljetni hit komad koji ima svaka fashionistica ima u svojoj garderobi su vruće hlačice od trapera ili minica, a ovaj uvijek moderan komad odjeće odlično se uklapa u svaki outfit.

Dobro to zna i zgodna crnka koja je uz traper minicu odjenula kratki bijeli top otkrivenih ramena s visokim gladijatoricama.

Ovu klasičnu kombinaciju s kojom ne možete nikad pogriješiti, osvježila je s nekoliko zgodnih modnih detalja, crvenom 'sedlo' torbicom i sunčanim naočalima.

Na špici nije nedostajalo ni lepršavih haljina, kratkih suknji i lepršavih hlača koje zaljubljenice u modu s puno stila uklapaju u svoje dnevne stajlinge. Provjerite u našoj galeriji kako se nose zgodne Zagrepčanke.