FILIP JURIČIĆ

'U mom se životu sve posložilo'

29.12.2011 u 10:16

Bionic
Reading

U životu omiljenog negativca iz 'Larinog izbora', Filipa Juričića, sve se posložilo. Osim što glumi u pet predstava i najpopularnijoj sapunici, u ljubavi mu također cvjetaju ruže

'Godina mi je bila jako dobra, poslovno i privatno. Ponekad sam radio od šest ujutro do ponoći, ali nije mi bilo teško. Danas mogu podnijeti naporan tempo snimanja i činjenicu da me prepoznaju na svakom koraku jer sam zreliji, iskusniji i nekako se sve posložilo u mom životu', rekao je Filip Juričić za Gloriju. U ulozi negativca Dinka Bilića iz 'Larinog izbora' prikovao je gledatelje uz male ekrane, a na kazališnim daskama glumi u čak pet predstava.

Filip s djevojkom Koranom


Da se u njegovom životu sve posložilo, govori i činjenica da je tri i pol godine u sretnoj ljubavnoj vezi sa studenticom prava Koranom Vukadinović, ali još uvijek ne žive skupa. Novu godinu dočekat će u Pragu, a odvojili su i vrijeme za putovanje u Krakow.

Najvažnije Filipovo biće na svijetu, sin Jan, živi s majkom Mateom Roščić, ali se nastoje svakodnevno družiti, u čemu obojica uživaju.