U ZAGREBU NEMA GUŽVI

U H&M stigle krpice Marni koje su dame jedva dočekale

08.03.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Dostupna u 23 zemlje širom svijeta kako po dućanima tako i online, od četvrtka u devet sati, kolekcija Marni za H&M izaziva znatiželju pomodarki koje se žele dočepati pokojeg dizajnerskog komada. U Zagrebu ima zanimanja, ali se ne čeka u redovima kao kad je stigao Versace

Samosvjesna Marni žena više je onaj tip koji će novu kolekciju radije dočekati u razumno jutarnje doba, ležerna s kapučinom i kroasanom u ruci, nego spavati na ulici da bude prva u dućanu (kao što je to bilo slučaj kad je Versace došao u H&M).

Naravno, došla su vremena kada pomodarke ne vole ništa tako gorljivo kao dobro cjenkanje pa ni  kolekcija Marni nije dočekana baš sasvim opušteno. Ipak, barem što se Zagreba tiče, prvog jutra puštanja kolekcije Marni u prodaju nije bilo nekih pretjeranih redova.

Modni znalci tvrde da suradnja između lanca ulične mode s ovim dizajnerskim brendom zaslužuje biti hit, jer Marni proizvodi nosive klasične komade odjeće za stajliš žene svih godina.

Iako će se kolekcija Marni u H&M-u prodavati po daleko povoljnijim cijenama od onih u samostalnom dizajnerskom dućanu, glavna dizajnerica ove talijanske kuće visoke mode Consuelo Castiglioni kupcima garantira da će 'svaki komad robe biti iste kvalitete, izrađen jednakom preciznošću i pažnjom prema detaljima po kojima je brend Marni poznat'. To znači i da je sva koža prava, a svila ona najfinija. Još jedan razlog više za stampedo.

Osim maksi haljina, suknji, košulja, jaknica, našlo se tu i sandala i doista prekrasnih komada nakita, ali i badića. Novih su se krpica s ovim potpisom u večeri prije samog otvaranja već nakupovale brojne naše estradne zvijezde i drugi naši poznati. Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji!