MY CITY – MY RULES

U Eleven Split dućane stigla je nova Iriedaily kolekcija

18.02.2016 u 13:25

  • +7

Iriedaily kolekcija proljeće/ljeto 2016. MY CITY – MY RULES

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U Eleven Split dućane je stigla nova Iriedaily kolekcija proljeće/ljeto 2016. My city – my rules. Ovaj berlinski brand zasnovan na prijateljstvu trojice vizionara ponovno u svojoj kolekciji reinterpretira streetwear kulturu velikih gradova. Kada jednom osjetite vreli asfalt Kreuzberga vrlo brzo vam postane jasno otkud ta fascinacija velikim gradom kao vječnom inspiracijom

Veliki grad će vam proširiti horizonte, omogućiti da živite svoje snove, dovesti vas u kontakt s različitim ljudima i kulturama koje ga upravo i čine velikim. Moglo bi se reći da je sva značajna umjetnost potekla baš s ulica velikih gradova.

Zato ovu sezonu izaberite svoj grad, izađite na ulice i uživajte dok plešete pod suncem u najdražem T –shirtu koji viče baš to: My city – my rules.

Ako još uvijek niste imali priliku posjetiti jedan od ovih jedinstvenih dućana, Eleven Split su multibrand streetwear dućani u Splitu i Zagrebu. Dućan u Splitu se nalazi u glavnoj gradskoj shopping ulici u srcu Dioklecijanove palače, doslovno 20 koraka od Peristila, a u Zagrebu ih potražite u Gundulićevoj 1, na samom križanju s Ilicom, u susjedstvu Adidasa i Zare.

Eleven Split dućani u svojoj ponudi okupljaju brandove kao što su Carhartt WIP, Iriedaily, Gandys, Miret, Dechko Tzar, Le Prase, Lolina kućna manufaktura, Djuvedj..., pa tako nije ni čudno da su posljednjih godina postali zvjezdica na nebu istinskih ljubitelja streetweara.

Od ove sezone uvode i novitete s kojima će ženski dio publike biti posebno oduševljen, ali o tome više uskoro na web i Facebook stranicama Eleven Splita.