U JEDNOM DANU

U dvije haljine istaknula je slavne obline bez greške

04.08.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Poznata po raskošnim oblinama, meksička ljepotica Salma Hayek nedavno je javnost počastila dvjema modnim kombinacijama u istom danu pokazavši romantičan i izazovan izgled

U povodu gostovanja u popularnom američkom showu Jimmyja Kimmela, lijepa Salma na set emisije stigla je u romantičnoj cvjetnoj haljini potpomognutoj bijelom torbicom i platformicama modne kuće Gucci, u čijim se kreacijama često može vidjeti. Njezina ljubav prema krpicama s potpisom Gucci nije nimalo čudna pojava ako se uzme u obzir činjenica da je njezin suprug, francuski milijarder Francois-Henri Pinault direktor grupacije Kering koja u svom vlasništvu ima i taj talijanski brend.

Romantično izdanje prije snimanja emisije Salma je ubrzo zamijenila izazovnim - zavodljivom čipkastom haljinom s potpisom Alexandera McQueena. Haljinu bež postave i s finim uzorkom čipke kombinirala je s cipelama u špic Nicholasa Kirkwooda koje dizajnom prate čipku haljine.

Oba izdanja naglasila je raspuštenom poluvalovitom frizurom i sunčanim naočalama nalik Ray Banovim wayfarericama. Iako je riječ o dvije sasvim različite haljine, formom i načinom kroja posebno su laskale raskošnim oblinama ove meksičke ljepotice na pragu 50-ih.