STIŽU ZVIJEZDE

U Dubrovniku se priprema jet set 'vjenčanje stoljeća'

04.06.2014 u 11:09

Bionic
Reading

U Dubrovniku ubrzano teku pripreme za 'vjenčanje stoljeća', kako mediji nazivaju luksuzno vjenčanje nasljednice moćne i bogate američke obitelji Hearst

Četverodnevno svadbeno slavlje za tristotinjak pripadnika svjetskog jet seta uskoro će se održati, između ostaloga, ispred dubrovačke katedrale gdje su već postavljeni veliki šatori, javlja Dubrovački vjesnik.


Milijunašica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, sina legendarnog novinskog izdavača Williama Randolpha Hearsta, vjenčat će se s investicijskim bankarom Jasonom Beckmanom. Iako su njih dvoje već u braku i imaju petogodišnjeg sina, u Dubrovniku su često puta ljetovali, a sada će svoje zavjete još jednom ponoviti uz nezaboravno slavlje.

Među uzvanicima su pripadnici njujorške društvene kreme koji dolaze u Dubrovnik već sutra, a za njih su mladenci rezervirali najluksuznije apartmane u dubrovačkim hotelima Excelsior i Bellevue, uz neizbježne vile Orsulu i Agavu, saznaje Dubrovački vjesnik.

Unatoč šuškanjima da na jet set vjenčanje dolaze velike holivudske zvijezde poput Angeline Jolie i Leonarda DiCaprija, nema za sada potvrde njihova dolaska, ali očekuje se svakako Margherita Missoni, unuke osnivača modnog carstva, kao i poznati DJ i producent Mark Ronson koji je surađivao s Amy Winehouse i Brunom Marsom.