MODNE VODE

U čemu se vole pohvaliti Hrvatice?

10.07.2013 u 09:12

  • +8

Poznati u čipki

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/tportal.hr

Bionic
Reading

Kada je Victoria Beckham na tribine u Wimbledonu došla u čipkastoj haljinici koju bi najbolje opisala riječ 'spavaćica', sav je sportski i manje sportski svijet zurio u nju. Kako se sve ovoga ljeta nosi čipka za trendi izgled, pogledajte na primjerima naših poznatih ljepotica

I naše su se dame, poput svjetskih zaljubljenica u modu, odale 'čipkastom' trendu. Tako je glumica Marija Borić u dugoj čipkastoj bež haljini oživjela neke čedne godine iz prve polovice prošlog stoljeća, a sasvim suprotno njoj, Iva Jerković bila je 'vruća' u odličnom čipkastom bijelom šorcu.

Marijana Batinić isfurala je zanimljiv čipkasti top, a za sličan se komad odjeće odlučila i Tatjana Jurić u inačici bez naramenica i boje leda.

Ana Begić u svojoj je bijeloj haljinici djelovala glamurozno, Nevena Rendeli je pak preko slatke ljetne čipkaste haljinice sa stilom nosila traper jaknu.

Dašak glamura na društveno zagrebačko događanje donijela je i voditeljica Edita Misirić, a sjajan čipkasti kardigan pokazala je i Iva Balaban

Podsjetimo se za kraj i Kim Kardashian koja se čipke nije odrekla ni u visokoj trudnoći i, ako stavimo na stranu njezine modne eskapade na rubu dobra ukusa, crvenu je čipkastu haljinu nosila - baš kako treba!