IZAZIVA LJUBOMORU

U 51. ima tijelo stvoreno za bikini

14.07.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih manekenki Elle Macpherson i u 51. godini u bikiniju izaziva zavist

Poznata i kao 'The Body' zbog savršenih proporcija, ljepotica iz Australije ne prestaje izazivati divljenje svojom pojavom. Poput ostalih celebova, i ona se ovih dana opušta na raznim putovanjima, a pritom golica maštu izazovnim fotografijama.

Elle je nedavno bila na luksuznom odmoru u Europi. Iako nije otkrila gdje se nalazi, objavila je fotografiju s jahte. Manekenka je sve pozdravila, a ni na odmoru nije zapostavila styling. Uz šešir Global Babe nosila je Gap traper košulju i nakit.

Na jednoj drugoj fotografiji također odlično izgleda u seksi jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu s istaknutim dekolteom i ne treba dodatno napominjati savršeno vitko tijelo u prvom planu.

Continuing with the red white and blue theme ....@superelixir @lisamariefernandez swim.

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on


Ništa manje Elle nije seksi niti kada je u sportskim izdanjima. Na jahti je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu čiji gornji dio krojem podsjeća na crop top. Radi se o brendu Melissa Odabash, a kupaći koji nosi Elle košta oko 3.200 kuna. Iako je cijena poprilično visoka, lijepa Australka istaknula je kako rado nosi odjeću ekološki osviještenih dizajnera pa je dodala da baš zato na toj fotografiji ima kapu s potpisom slavne dizajnerice Stelle Mccartney.