OPET U TOP FORMI

Tyra Banks izgubila 14 kilograma

13.10.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Supermodel Tyra Banks plijenila je medijsku pozornost prije dvije godine, kada se naglo udebljala čak 14 kilograma. Sada je pak s konfekcijskog broja 44 došla na broj 38 koji ju je proslavio

Tyra Banks sa svojih 178 centimetara i konfekcijskim brojem 38 opet izgleda kao zdrava manekenka: vitka, ali s dovoljno oblina za zadivljene poglede.

Voditeljica američkog showa Next Top Model i bivši model popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret, u najdebljoj je fazi imala 73 kile, no nedavno se vratila na svojih 60-ak kilograma, koji joj, ako je suditi po najnovijim fotografijama snimljenim prilikom šetnje New Yorkom, doista odlično stoje.

Supermodel Tyra, kojoj je 35 godina, prije dvije je godine, nakon što se udebljala, bila meta kritika svih svjetskih medija, no kaže da se i tada sasvim dobro osjećala.

'Ipak, kada sam pokušala navući traperice koje sam prije nosila i nisam ih mogla zakopčati ili bi se preko remena prelilo salo, rekla bih: 'Kvragu!' Čovjek se ipak nekako bolje osjeća s nekom normalnom, zdravom težinom', ispričala je Tyra za magazin People.