vrhunsko iskustvo gledanja

TV inovacije koje donose novu razinu vizualnog sadržaja

12.02.2024 u 14:07

Bionic
Reading

Svijet tehnologije neprestano se razvija i donosi novitete u domove, čineći ih personaliziranim i usklađenim sa svakim životnim stilom. Samsung Lifestyle kolekcija TV uređaja svojim inovacijama podiže iskustvo gledanja televizijskog sadržaja na posve novu razinu. Od vrhunske kvalitete slike i zvuka, do jedinstvenog dizajna i mogućnosti prilagodbe, pretvara svaki dom u stilsko središte zabave

Prijenosno filmsko platno

Samsung projektor The Freestyle 2. generacije zamjenjuje konvencionalne načine prikaza TV sadržaja i donosi sasvim novo iskustvo gledanja omiljenog filma, serije i stvaranja posebne atmosfere u vlastitom domu. Visokom rezolucijom slike i vrhunskim zvukom od 360 stupnjeva, The Freestyle 2. generacije pruža potpuni doživljaj filmskog platna i postaje kompaktna i prenosiva multimedijska platforma. Ono što čini ovaj projektor posebnim je mogućnost automatskog ispravljanja slike, omogućujući prikaz sadržaja na bilo kojem zidu ili drugoj površini te pod bilo kojim kutom. Doživljaj Smart TV-a na projektoru dodatno se proširuje povezivanjem s pametnim mobitelom iz najnovije Galaxy S24 serije pomoću Tap View značajke i SmartThings aplikacije. Jednostavno prislonite svoj pametni telefon bilo gdje na projektor i preslikajte zaslon za još više sadržaja. Ako želite stvoriti još posebniju atmosferu, uključite ambijentalni način rada i pretvorite okruženje u jedinstvenu oazu pomoću prilagođenog osvjetljenja, prizme i fotografija.

Elegancija iz svakog kuta

Za ljubitelje elegancije i minimalizma, Samsung The Serif televizor donosi jedinstven i zaokružen dizajn od 360 stupnjeva. Ovaj televizor savršeno spaja tehnologiju i estetiku koja se s lakoćom uklapa u bilo koji kutak doma. The Serif je dizajniran u suradnji s poznatim francuskim dizajnerima, braćom Bouroullec, što ga čini jedinstvenim tehnološkim primjerkom. Posebnost dizajna ovog televizora očituje se i u jedinstvenom obliku slova „I“ koji privlači poglede iz svakog kuta, dok vrhunska kvaliteta boja Quantum Dot tehnologije donosi stopostotni volumen i jasnoću detalja.

Umjetnost kao središte doma

Samsung The Frame predstavlja inovativni koncept kojim pretvara televizor u umjetničko djelo, savršeno se integrirajući u svaki životni prostor i pružajući novo estetsko iskustvo. The Frame nudi impresivnu kvalitetu slike zahvaljujući visokoj rezoluciji i tehnologiji boja koja pruža živopisne i realistične tonove. Uz mogućnost prilagodbe osvjetljenja i kontrasta prema okolini pomoću EyeComfort načinu rada, televizor se prilagođava uvjetima u prostoriji kako bi osigurao optimalno vizualno iskustvo. Kada je isključen, pretvara se u elegantni okvir za umjetničke slike iz različitih stilova i epoha koje svaki prostor pretvaraju u osobnu galeriju. Trgovina umjetninama The Frame televizora raspolaže širokim rasponom umjetničkih djela i fotografija iz svjetskih galerija poznatih umjetnika poput Vincenta Van Gogha ili Keitha Haringa, koje će samo jednim klikom pretvoriti svaki dom u privatnu umjetničku galeriju.

Prilagodljivost dizajna

Nakon što ste snimili odlične fotografije ili videozapise novim Galaxy S24 pametnim telefonom i želite ih pogledati u još većoj dimenziji, iskoristite prilagodljivost rotirajućeg The Sero televizora. S načinom gledanja promjenjivim između horizontalnog i vertikalnog prikaza, ovaj televizor s lakoćom prilagođava prikaz vrsti sadržaja, od pejzažnog načina za televizijske programe, do portretnog za prikaz aplikacija, fotografija ili dokumenata s povezanog pametnog telefona. Kada završite s pregledom omiljenih fotografija možete promijeniti ugođaj u prostoriji i savršeno uklopiti televizor s okolinom pomoću jednog od pet načina rada — plakat, sat, fotografija, zvučni zid ili Cinemagraph.

Osim što omogućuju vrhunsko iskustvo gledanja, inovativni Samsung TV uređaji postaju središte svakodnevne interakcije s tehnologijom i s lakoćom se prilagođavaju svim potrebama.