MORNARSKI OUTFIT

Trudna Kate Middleton plijenila pozornost u plavom

27.02.2018 u 17:03

Bionic
Reading

Iako u poodmakloj trudnoći, britanska miljenica Kate Middleton i dalje vrijedno obavlja kraljevske dužnosti

U službenoj posjeti londonskom Kraljevskom koledžu opstetičara i ginekologa, trudna Kate Middleton plijenila je pažnju u plavom kompletu s mornarskim detaljima.

Haljini A-kroja upečatljive plave boje nadodala je pripadajuću jaknu identične dužine haljine sa zanimljivim bijelim detaljima.

Spomenutu kombinaciju potpisuje njezina omiljena dizajnerica Jenny Packham, a dominaciju plave boje nastavila je isticati i po pitanju modnih dodataka i obuće.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Novo formalno izdanje vojvotkinja od Cambridgea tako je naglasila, minijaturnom pismo torbom, klasičnim cipelama s potpisom Jimmy Choo i kompletom nakita u plavim tonovima poput prstena, ogrlice i decentnih naušnica koje su oplemenile frizuru laganih valova kakvu Kate često preferira.

Prinova u engleskoj kraljevskoj obitelji s nestrpljenjem se očekuje, a iako se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće britanska miljenica ne odustaje od zadanih kraljevskih dužnosti.

Prilikom posjete Kraljevskom koledžu opstetičara i ginekologa, najavljeno je kako je Kate postala njegova zaštitnica, kao i pokroviteljica kampanje Nursing Now – globalne incijative kojoj je cilj podizanje statusa medicinskih sestara.