TRENDI I PRAKTIČNE

Tri modela hlača koja ćete obožavati ove jeseni

15.09.2016 u 09:07

  • +10

Trendi hlače za jesen

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Po pitanju hlača, većina žena pribjegava klasičnim i standardnim modelima, no nadolazeće sezone mnogi dizajneri i modne kuće predstavili su nov izgled poznatih modela

Prorezi na rubovima nogavica

Modna kuća Céline tako je predstavila hlače klasičnog kroja s bočnim prorezima na porubima. Ovaj jednostavan i upečatljiv detalj na klasičnim hlačama prepoznali su i ostali dizajneri koji su također lansirali svoje verzije hlača s prorezima.

Transitioning the look from day to evening, love this @pernilleteisbaek #cphfw @bymalenebirger

Fotografiju objavljuje Sandra Semburg (@sandrasemburg)


Hlače s volanima

Iako se detalj volana često može ugledati na bluzama i haljinama, ove sezone krasi i hlače. Ako je suditi prema viđenom u kolekcijama za nadolazeću sezonu jesen/zima, romantičarske karakteristike volana više nisu isključivo namijenjene spomenutim odjevnim komadima.

Fall Ruffles @seta_apparel Style ?? | @violet__ray bag |#setaapparel #rufflepants #falltrends #streetfashion #thestreetograph

Fotografiju objavljuje By Carolina Lindo (@imnotsorrydarling)

Hlače nalik luksuznoj pidžami

Ovaj trend nije nikakva novotarija u svijetu mode, štoviše, aktualan je već nekoliko sezona. Da su komadi nalik luksuznim noćnim opravicama itekako poželjni, nije nimalo čudno s obzirom na to da ih krasi velika udobnost pri nošenju s trendovskim rezultatima. Nakon popularnih slip-haljina nalik spavaćicama, red je došao na svilene, često s upečatljivim printom, koje će podignuti svaku osmišljenu kombinaciju.