ZDRAVA KOSA

Tretmani kojima ćete riješiti sve probleme na glavi

21.11.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Doznajte više o proizvodima za njegu čitave obitelji i učinkovitim tretmanima za poticanje rasta kose

Zabrinjavajuće je ako vam dnevno ispadne više od stotinjak vlasi

Univerzalni šampon i regenerator Nivea Hydro Care namijenjeni su njezi kose čitave obitelji. Ta dva, kao i sve svoje ostale proizvode za njegu i oblikovanje kose, Nivea je obogatila tekućim keratinom jer čak 95% vlasi čini taj protein. Inovativna hidratantna formula olakšava raščešljavanje, izvana i iznutra štiti kosu od svih oštećenja, kao što su bojenje, UV-zračenje, toplinsko izlaganje…

Protiv opadanja kose u žena i muškaraca francuski dermokozmetički brend predstavio je revolucionarni tretman Vichy Dercos Neogenic. Zabrinjavajuće je ako vam dnevno ispadne više od stotinjak vlasi, ali situacija nije beznadna. Vichyjevi znanstvenici kreirali su revolucionarnu molekulu Stemoxydine koja ubrzava djelovanje matičnih stanica odgovornih za rast nove kose.

Nanesete li svakodnevno na vlasište po jednu ampulu uz pomoć posebnog aplikatora, revolucionarna molekula aktivirat će 'uspavane' folikule kose. Klinički testovi pokazuju da nakon tromjesečnog korištenja, Neogenic potiče rast čak 1700 novih vlasi.

Krhka i suha kosa živnut će nakon nanošenja hranjivog tretmana na bazi metvice, maslinova ulja i koprive britanskog brenda prirodne kozmetike Lush Roots. Umasirajte ga u vlasište i isperite nakon nekoliko minuta. Hranjivu njegu svih tipova kose osigurat će proizvodi iz linije Avon Advance Techniques na bazi dragocjenog arganova ulja.

Obojena kosa je zahtjevna za održavanje jer podrazumijeva upotrebu specijalizirane njege, poput šampona i regeneratora koji će produžiti vijek boje i osigurati zdravlje vlasi. Zdrav izgled svoje obojene kose održavajte raskošnim proizvodima iz nove linije KérastaseChroma Captive i Keune So Pure Color Care