VOLI MODU

Très chic: Brigitte Macron promijenila tri skupocjena stajlinga u istom danu

26.08.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Prva dama Francuske modno se iskazala na summitu G7 održanom u Biarritzu, gdje je u samo jednom danu pokazala tri skupocjena stajlinga. Brigitte Macron i ovoga je puta ostala vjerna omiljenoj modnoj kući, luksuznom Louisu Vuittonu u čijim je kreacijama blistala u ulozi domaćice, ugostivši prve dame najrazvijenijih zemalja svijeta

U društvu supruga svjetskih čelnika, 66-godišnja Brigitte Macron prošetala je rascvjetalim vrtovima obližnjeg baskijskog sela, a za tu je prigodu odabrala crvenu haljinu koja je otkrivala ramena. Uz elegantnu kreaciju pariške modne kuće Louis Vuitton nosila je smeđe štikle cipele s dva remenčića, također s potpisom omiljneog brenda Louis Vuitton.

Nakon toga se presvukla u udobniji outfit, tamne skinny traperice i bijelu svilenu košulju s pussy bow mašnom i zlatnim gumbima (Louis Vuitton), a casual stajling upotpunila je glomaznim tenisicama (Louis Vuitton), koje koštaju gotovo 6,000 kuna.

Treći outfit pokazala je uoči svečane večere, za koju je odabrala srebrnu shift haljinu, ravnog kroja i dužine do koljena koja je popularnost stekla 60-ih godina prošlog stoljeća, a do danas nije izašla iz mode. Upravo je tom kroju haljine prva dama Francuske vjerna već godinama, što ne čudi kad laska figuri jer odlično balansira proporcije.

Uz srebrnu haljinicu (Louis Vuitton) Brigitte Macron odabrala je stiletto štikle u bijeloj boji sa srebrnim vrhom (Louis Vuitton), a promijenila je i svoju prepoznatljivu frizuru, koju je ukosnicama skupila na zatiljku otkrivši tako lice, ali i efektne viseće naušnice.

  • +5
Tri stajlinga Brigitte Macron u jednom danu Izvor: EPA / Autor: Andrew Parsons / POOL

Francuska prva dama nikad nije krila da pazi na svoj izgled. 'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije', priznala je Brigitte prije dvije godine u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Tad je otkrila i da su joj velika modna ljubav oduvijek bile - minice, od kojih ne odustaje ni danas, u sedmom desetljeću života.

'Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, a skrivale bismo ih u torbe kad smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi - moj bože, izgledaš kao kakva stara baba. Nikad ih više nisam nosila!', rekla je Macron.