LIJEPA I PRISTUPAČNA

Trendseterice se ne mogu zasiti ove cool torbice zbog koje nećete morati potrošiti bogatstvo

23.07.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Fashionistice poput Emily Ratajkowski ili Gigi Hadid dobro znaju kako je tajna svih dobrih modnih kombinacija u pomno osmišljenim detaljima koji će dati onaj završni štih svakom stajlingu

Stilisti su složni kako nekoliko dobro odabranih modnih detalja mogu podignuti svaku, pa čak i najdosadniju kombinaciju, a među najomiljenijim detaljima su svakako torbice.

Male, velike, vrećaste, u obliku sedla, polumjeseca ili one nadahnute nekim prijašnjim modnim dobima, uvijek su dobrodošla stilska nadogradnja koja će spasiti svaki outfit.

Dobro upućene trendsterice poput Emily Ratajkowski ili Gigi Hadid u posljednje vrijeme se ne odvajaju od neodoljive torbice s potpisom brenda JW Pei. Iako si mogu priuštiti skupcjene torbice s potpisom prestižnih modnih kuća, obje su se odlučile za pristupačne modele ovog relativno novog brenda.

  • +2
Torbe u obliku kroasana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o torbama minimalističkog dizajna oblikovane poput kroasana koje idu doslovce uz sve, a dolaze u najrazličitijim tonovima.

Torbice izrađene od visokokvalitetnog poliuretana i certificirane tkanine izrađene od recikliranih plastičnih boca, odlikuje šarmantni dizajn s efektnom ručkom pa ne čudi da Emily ne ispušta iz ruke svoj primjerak, model 'Gabby' u predivnoj nijansi zelene.

JW Pei 2016. stvorili su Stephanie Li i njezin suprug Yang Pei, a osim svojim dizajnom torbe se odlikuju i prihvatljivom cijenom - od 59 funti (oko 518 kuna) pa do najskupljih modela koji koštaju 129 funti, odnosno oko 1110 kuna.