VELIKA POHVALA

Travel Channel poziva na putovanje života u Hrvatsku

28.01.2013 u 16:19

Bionic
Reading

Najgledanija američka televizijska postaja za putovanja The Travel Channel predstavila je ljepote Hrvatske u emisiji naziva 'Osvojite putovanje života'

U jednosatnoj emisiji gledatelje se upoznalo s najzanimljivijim i privlačnijim dijelovima Hrvatske i Italije te ih se poziva da preko internetske stranice Travelchannel.com sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj odabirom programa putovanja iz snova stječu priliku za glavnu nagradu: putovanje u vrijednosti do sto tisuća američkih dolara.

Premijera emisije koja je prikazana 27. siječnja 2013. godine predstavila je odredišta: Rovinj, Split, Hvar i Dubrovnik, a kroz niz reportaža u kojima se hvali njihove brojne hotele, plaže, neponovljiva iskustva, aktivnosti te eno i gastro ponudu. Voditeljica emisije je poznata američka voditeljica putopisnih serijala Samantha Brown, a u emisijama će joj se pridružiti grupa popularnih TV voditelja poput Berta Kreischera, Adama Richmana i Anthonyja Melchiorria.

Premijeru emisije prati i serija članaka o Hrvatskoj na popularnoj internetskoj stranici Travelchannel.com, koja broji gotovo milijun posjetitelja mjesečno. Serija članaka o različitim temama za Travelchannel.com rezultat je suradnje Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u New Yorku i lokalnih turističkih zajednica s nizom iskusnih američkih putopisnih novinara. Hrvatska turistička zajednica ukazala je na znamenitosti i turističku ponudu s kojom se Hrvatska može podičiti te im pružila podršku na putovanju.