Poletite na električnoj surf dasci

Tportal i Surfmania tim vode vas besplatno na eFoil experience tour za dvoje

26.05.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Naučite najlakši oblik surfanja! Surfmania tim vas vodi na vrijedno putovanje, na dvodnevni eFoil experience tour duž obale Istre. Surfmania centar u Istra Premium Camping resortu u Funtani i WAYDOO eFoil team Croatia organizira dvodnevno adrenalinsko druženje uz kompletan eFoil program

Prvi dan ujutro krećete sa satom eFoil početničke školice. Za savladavanje osnova vožnje vam je potrebno cca 30-tak minuta. Zatim ćete poslijepodne odraditi prvu experience turu i drugi dan jednu ozbiljnu eFoil experience turu.

Radi se o vrijednim nagradama pa tražimo prave kandidate.

Ukupna vrijednost programa za dvije osobe, školski sat plus dvije experience ture je 649 Eur. Dijelimo dva paketa za dvije osobe, ukupne vrijednosti 1298 Eur.

Kako se prijaviti?

Trebate snimiti kratak video, predstaviti se i reći zašto ste vi pravi kandidat ili kandidatkinja za eFoil experince tour. Detalje za prijavu možete pronaći ovdje.

Kako funkcionira surfanja na eFoil dasci?

Pogledaj u Kratkom VIDEU!

E-Foil-ing je letenje iznad vode na hydrofoil dasci za surfanje s električnim pogonom. Možda zvuči kompleksno, ali u naravi se radi o najjednostavnijem obliku surfanja na vodi. Legnete na dasku, koja vam pruža plovnost, elektromotor ugrađen na hydrofoil mast daje vam pogon, jojstick u ruci je gas kojim određujete brzinu. Kada pokrenete dasku već na 2 čvora dobivate ekstra stabilnost jer više nema ljuljanja, ustanete i na 4-5 čvorova daska se pritiskom na gas polako podigne na hydrofoil krilo i s obzirom da se na taj način otpor na vodi drastično smanjio, daljnjim dodavanjem gasa počinjete juriti…

Surfmania centar i WAYDOO eFoil team Croatia vam osiguravaju, učitelja, te tri (dvije za vas i jednu za učitelja) WAYDOO Flyer One Plus, tehnološki najnaprednije eFoil surf daske te dodatnu opremu kacige i lifejackete za školske sate. Dodatak ponudi je naravno cjelodnevna zabavica u V-sport Surfmania centru u Istra Premium Camping resortu. 

Opširnije detalje pronađite ovdje.