BUCE ZA SVAKOGA

Tople i trendi čizme za najhladnije dane

02.02.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Kada stisnu hladnoće i ne prestaje sniježiti, volimo posegnuti za bundom i bucama, ne samo kad idemo na skijanje, već i za gradske šetnje. Za vas smo potražili upravo trendi buce koje se nude po našim dućanima

Buce više ne viđamo samo na planinskim obroncima, već su postale dio ulične mode, a trendi primjerci više ne igraju samo na kartu udobnosti nauštrb elegancije, već se prilagođavaju zahtjevima i onih razmaženijih pomodarki.

Za buce je karakteristično da imaju debeli đon i debeli izolacijski sloj presvučen napropusnim materijalom, a iznutra su dodatno podložene vunom ili umjetnim krznom. Razlikuju se, osim po sastavu i kombinaciji materijala te bojama i printu, po načinu na koji su prošivene, načinu vezivanja, detaljima od krznu.

Ovisno o ukusu, tjelesnoj građi i tome u koliko duboki snijeg namjeravate gaziti, izabrati možete između visokih gotovo do koljena, ili posve niskih, tik iznad gležnja.

Poznatiji su se brandovi poigrali i punom petom, što će zadovoljiti i one žene koje su gunđale da u bucama nema ni tračka elegancije.

Naravno, buce nećete nositi uz fini vuneni kaput ni krzno i kožu, ali će pristajati uz svaku dobru sportsku jaknu.

Pogledajte zanimljive najnovije primjerke buca u našoj fotogaleriji i tek se nakon toga usudite zaključiti može li damica u bucama biti šik!