OBITELJSKI ODNOS

Tonči Huljić progovorio o vezi sina Ivana i Jelene Rozge

12.11.2013 u 11:34

Bionic
Reading

Huljić je komentirao navodnu aferu sina Ivana i Jelene Rozge, kada je zadnji put vidio Ljiljanu Nikolovsku te mlade glazbene nade

'Reći ću sve što je i ona sama komentirala. Ne znam kako se čovjek može braniti od ničega. Zaista mi i ljudi čije smo karijere, ajmo reći, stvorili, imamo obiteljski odnos između sebe. U ovih proteklih 20 godina bilo je svašta, romane su crtali o nama, o našim bolesnim odnosima. Očito postoji koncentracija negativnog naboja kad želiš biti normalan čovjek, a baviš se nenormalnim poslom. Osobno sam joj sugerirao da uopće više nikada ne daje ni jedan intervju, ni jednu izjavu i da proglasi silenzio stampa. Samo komunikacija s publikom. Nitko to dosad nije imao hrabrosti učiniti, a garantiram da će uvijek imati dovoljno dobre pjesme, da će je publika htjeti čuti i vidjeti', komentirao je Tonči Huljić vijest o navodnoj ljubavnoj vezi svog sina Ivana i Jelene Rozge.

Huljić je sinoć bio gost u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, gdje je promovirao svoju novu pjesmu 'Che Guevara i manistra u suvo'.

'Fali nam novih autora, aranžera i producenata. Volim slušati TBF, Dubioza kolektiv je dobra uz standardnog Gibonnija i Olivera, ali nije da me nešto bacilo s nogu. Bit će to netko tko napravi muziku koja je dobra našem uhu, a da se može izvesti van', rekao je Huljić osvrnuvši se i na izjavu Ljiljane Nikolovske da joj se ne sviđa novi Magazin. 'Svatko ima pravo na mišljenje. Vidio se s Ljiljom prvi put nakon 15 godina i bilo mi jako drago što smo se vidjeli. Ali činjenica je da danas ne bih ništa napravio s pjesmama poput 'Piši m'i i 'Put putujem'. Svaka pjesma ima svoje vrijeme. Postoji mogućnost da se okupe sve pjevačice i odrade par zajedničkih koncerata. Ono što je meni drago da je Magazin ostao cijelo vrijeme i da su se iz njega razvile mnoge dobre karijere, uključujući i moja', izjavio je skladatelj koji se, kako kaže, ne smatra revolucionarom. 'Bio sam i ostao pravi mamin sin', rekao je Tonči Huljić.