JELENA ROZGA

'Tonči Huljić je za mene i dalje broj jedan'

02.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga svoju je publiku već naučila da joj svaka nova pjesma u rekordnom vremenu postane hit pa vjeruje da će tako biti i s pjesmom 'Tsunami'

Jelena ima pune ruke posla te, osim silnih nastupa, nalazi vremena za male radosti. Tako je spremno prihvatila promociju nove lutke Barbie te nam usput otkrila gdje će pjevati za Novu godinu, ali i da se veseli novoj pjesmi.

'Kao i uvijek, Nova će biti radna. Pjevam u Crnoj Gori u hotelu Splendid', rekla nam je Jelena.

Na sigurno nezaboravnom dočeku 2015. Jelena će zapjevati i novu pjesmu 'Tsunami', koju ovaj put ne potpisuje njezin uigrani tim Huljić. Poznato je da Jelena godinama surađuje s Vjekoslavom i Tončijem te nas uvjerava da se ništa nije promijenilo, osim što joj je nova pjesma Dušana Bačića zapela za srce. 

'Dušanova pjesma mi se svidjela i uzela sam je te mislim da je to pjesma koja će se jako, jako svidjeti i mojoj publici', objasnila nam je pjevačica te dodala kako je već bilo izleta u suradnji s drugim tekstopiscima poput Pere Kozomare koji je radio pjesmu na njenom drugom albumu 'Ona ili ja', ali i jednu baladu za treći album. Bez obzira na to, Tonči Huljić za nju i dalje stoji kao broj jedan.