SPREMAN ZA BITKU

Tom je bijesan i neće odustati od Suri

12.07.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Katie Holmes je toliko čvrsta u odluci da Suri neće imati nikakve veze sa Scijentološkom crkvom da je inzistirala na nedvosmislenoj klauzuli u sporazumnom raskidu braka koja sprečava to da njezina kći sudjeluje i bude uključena u tu kontroverznu praksu. Katie se ovih dana vratila katoličkoj vjeri u kojoj je odgojena i u koju će uključiti i svoju šestogodišnju kćer, no Tom se neće predati

Klauzula u sporazumnom razvodu ipak neće zaustaviti Toma Cruisea da uključi šestogodišnju kćer u svoju religiju, pišu mediji tvrdeći da je takozvani 'prijateljski razvod' bivšeg holivudskog para prijevara.

Časopis Star piše da 50-godišnji glumac već dugi niz godina planira uključiti Suri u Scijentološku crkvu te da se neće predati bez borbe. 'Tom će učiniti sve što je potrebno da na kraju pobijedi', kazao je izvor za Star. 'Sve što ima bit će na raspolaganju za tu bitku – kuće, avioni, novac u banci. On ima 250 milijuna dolara i spreman je potrošiti zadnji dolar u borbi za Suri.'

Jedan američki tabloid piše da je Tom iza Kateinih leđa već počeo nad malom Suri provoditi takozvanu 'duhovnu reviziju' koja ima za cilj izliječiti emocionalne i psihičke probleme na putu prosvjetljenja. 'Katie je primijetila promjenu kod Suri', kaže izvor.

Nakon što je Katie uspjela zavarati Toma i pobjeći od njega, Tomov se šok pretvorio u bijes, piše Daily Mail. 'Šokiralo ga je to kako je pedantno isplanirala razvod cijelo mu vrijeme govoreći da ga voli. On je uništen, ali to se sada pretvara u bijes', objašnjava izvor.

Prema nekim napisima, Katie će uključiti Suri u Katoličku crkvu, a u pokušaju da se distancira od Scijentološke crkve sama se glumica vratila vjeri u kojoj je odgojena. Službeno je njezin povratak na katoličanstvo potvrđen u njujorškoj crkvi Svetog Franje Ksaverskog.