VIKEND ODMOR NA JADRANU

Tom Cruise avionom odletio iz Crne Gore

03.09.2012 u 08:47

Bionic
Reading

Tom Cruise, holivudska zvijezda, završio je svoj vikend odmor koji je proveo krstareći Jadranom, a u nedjelju je Crnu Goru napustio privatnim zrakoplovom

Nakon što je u petak sletio u splitsku zračnu luku i odmah se ukrcao na jahtu Lady S, Cruise je uživao na Hvaru, a u dubrovačku je luku uplovio u nedjelju ujutro, gdje se zadržao jedva sat vremena. Put je nastavio prema Crnoj Gori, a nakon kraćeg zadržavanja u zaljevu Boke Kotorske, oko 19 sati ukrcao se u Tivtu privatni zrakoplov i napustio Jadransku obalu.

Glumac je, kako piše crnogorski portal Vijesti, trebao odsjesti u ekskluzivnom hotelu Forza Mare u Dobroti, ali je došlo do promjene plana. Cruise je, potvrdili su iz hotela, tražio da u njemu bude sam.

'S obzirom na to da su kapaciteti hotela već ranije popunjeni, nismo mogli u tako kratkom vremenskom roku, udovoljiti ovakvom zahtjevu', priopćeno je iz hotela. No, Cruise je svejedno uživao u kulinarskim specijalitetima hotela Forza Mare jer mu je, na zahtjev, hrana dostavljena na jahtu, nakon čega se zaputio prema Tivtu.