NEKI NOVI TRENDOVI

Tko su muškarci s najseksi frizurom?

22.06.2013 u 11:47

Muškarci s najseksi frizurom

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper ima najseksi kosu u Hollywoodu i privlačniju frizuru od kolege Ryana Goslinga, pokazuju rezultati istraživanja provedenog među ženama. Duža kosa, čini se, postaje sve popularnija

Bradley je Ryana pobijedio doslovce za dlaku, budući da je dodatnih desetak centimetara koliko mu je dulja kosa upravo ono što tu frizuru čini neodoljivom, piše stranica ShowbizSpy.

Četrdeset i pet posto anketiranih žena složilo se da je Bradleyjeva poluduga kosa savršena duljina kroz koju je užitak provlačiti prste. Ryan Gosling zauzeo je drugo mjesto, a slijede ga David Beckham, princ Harry i Harry Styles. Čini se da je trend dulje kose sve popularniji, posebno kod slavnih osoba.

'Filmovi poput 'Velikog Gatsbyja' svakako su pridonijeli popularnosti dulje, unatrag zalizane frizure kod muškaraca', izjavio je John Vial, kreativni direktor brenda Fudge.

'Glumci poput Bradleyja Coopera taj stil nose sjajno i pokazuju da duga kosa može biti elegantna i muževna. Muškarci postaju sve kreativniji kad je u pitanju njihova kosa, a budući da se takav stil sviđa i ženama, predviđam da će se taj trend nastaviti još neko vrijeme.'