FASHION GURU

Tko se to razumije u modu kao Ingrid u engleski?

19.03.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Možda Ingrid ne zna engleski, ali zna pozirati, što se ne bi moglo reći za Željku Antunović, smatra naš Fashion Guru. No zato zamjerke nema za ziheraške kombinacije Vanje Halilović, duge noge Milice Mihajlović i decentan stajling Severine

Naš Feshi smatra da bi se Antunović trebala prepustiti jednom od hrvatskih dizajnera, a mogla bi naučiti i pozirati, jer se, kaže Guru, političari ionako vole fotografirati.

Za razliku od nje, voditeljica Vanja Halilović rijetko griješi jer se uvijek pojavljuje u ziheraškoj crnoj. Čak i kad nije u pripijenim kombinacijama, misli Feshi, izgleda seksi.

Opasnu kombinaciju odjenula je Petra Dugandžić, jer zbog predugačkih hlača mora paziti da ne padne na nos.

Nikolina Pišek i Snježana Mehun
pak nakon povratka iz Pariza osvanule su u Lagerfeldu, a Pišekica je toliko dobro isfurala balon-suknju da je svima pokazala kako ona treba izgledati.

Ninu Badrić poželio je Feshi vidjeti u sportskom izdanju kad je već ambasadorica sportske opreme. No za frizuru i šminku nema zamjerke.

'Gdje je to zalutala Ecija, zoološki vrt je na drugoj strani grada', čudi se Feshi šarenom, zebrastom izdanju Ecije Ivušić. No zato za duge noge Milice Mihajlović te decentno i dosad jedno od boljih izdanja Severine nema primjedbi. Slažete li se s njim, pogledajte u fotogaleriji i naravno glasajte tko vam je glam, a tko blam.