IGLE I NOŽEVI

Tko se sve 'popravljao' plastičnim operacijama?

07.03.2013 u 15:44

Bionic
Reading

Joan Rivers bila je na 739 tretmana, Kelly Ripa loše raspoloženje liječi botoksom, Jamie Lee Curtis žali što je ikad bila na estetskom zahvatu, a Nicole Kidman bila je na operaciji da bi ponovno mogla micati svoje lice ukočeno od ranijih zahvata

Mislite da je botoks samo za holivudske ljepotice koje nikad ne stare i zvijezde realityja? Podaci koje je za proteklu godinu objavilo Američko društvo plastičnih kirurga pokazuje da su kozmetičkim zahvatima sklone i obične žene, piše Huffington Post.

Prema toj statistici, mali invazivni tretmani pomlađivanja lica bili su na svom vrhuncu prošle godine. To je treća godina zaredom da žene troše nemale cifre da bi izgledale mlađe, čvršće, zategnutije, a metode koje su birale variraju od injekcija botoksa, punjenja, lasera ili mikrodermoabrazije.

Broj tretmana botoksom porastao je za osam posto, što znači da je prošle godine obavljeno 6,1 milijun zahvata, najveći broj do sada. Mikrodermoabrazija je također imala rast od osam posto, dok su tretmani punjenja mekih tkiva rasli pet posto, a kemijski pilinzi dva posto.

Zvijezde poput Kelly Ripe, Jennifer Aniston i Courtney Cox s ponosom su objavile da su se malo pomogle botoksom i filerima kako bi izgledale svježije, pa zašto si onda to ne bi priuštile i ostale žene? Naravno, ima zvijezda koje su priznale da žale što su se poslužile uslugama plastičnih kirurga. Nicole Kidman nedavno je otkrila da je bila na estetskoj operaciji, ali samo zato da bi, kako kaže, ponovno mogla pokretati svoje lice.


Evo koje su zvijezde priznale da su se malo uljepšale pod nožem:

Dolly Parton
Country zvijezda proslavila se brojem svojih plastičnih operacija. Parton je korigirala kapke, usne, grudi te bila na više tretmana pomlađivanja lica.

Joan Rivers
Joan Rivers je vrlo otvoreno priznala svoju ljubav prema plastičnoj kirurgiji, dodavši kako je imala 739 različitih operacija i tretmana.

Melanie Griffith
Glumica je priznala da je bila na podizanju grudi 1991. nakon što je rodila svoje drugo dijete te da je usne punila injekcijama kolagena. Za britanski list Mirror 1999. jeizjavila: 'Razmišljam o plastičnoj operaciji, ali ne mogu reći na kojem mjestu. Teško je imati 40 godina. Često pomislim kako bih voljela da mi netko stavi zatvarač i zategne sve prema gore.'

Melanie Griffith


Patricia Heaton
Debra Barone iz popularne televizijske serije 'Svi vole Raymonda' i majka četvero djece u stvarnom životu otkrila je zašto je bila na operaciji podizanja grudi i zatezanju trbuha. 'Taština, samo taština. Imala sam četiri poroda carskim rezom i moj je trbuh izgledao kao karta svijeta, grudi su mi visjele od dojenja beba, a bradavice su bile veličine pladnjeva. Samo sam htjela ući u haljine i napokon ih nositi.'

Roseanne Barr
Roseanne Barr je u rujnu 2003. progovorila o zatezanju trbuha, korekciji nosa, smanjenju grudi i faceliftingu. 'Želim implantate u stražnjici i smanjenje struka. Ali kako je prošlo već deset godina od posljednje operacije, malo sam prestrašena. Stara sam i ne znam bih li se probudila iz anestezije.'

Howard Stern
U jednoj je od svojih emisija Howard Stern priznao je da je bio na liposukciji brade i korekciji nosa.

Howard Stern u lijepom društvu


Jaime Lee Curtis
U intervjuu za People glumica je izjavila da je otišla pod nož, iako nije priznala što je 'popravila', odnosno pokvarila. 'Od toga izgledam gore. I osjećam se gore.'

George Clooney
Kod Oprah je George Clooney priznao da je bio na operaciji podizanja kapaka. Kasnije je u časopisu Esquire tvrdio da se samo šalio.

Kelly Ripa

Kelly se navodno povjerila prijateljici: 'Kad sve drugo propada, trebam injekciju botoksa ravno u čelo. Što više botoksa.' U časopisu Elle izjavila je da je botoks ubrizgala i pod pazuhe da se ne bi znojila.