NIKAD LJEPŠA

Tko se ne bi okrenuo za ovom zgodnom latino zavodnicom

04.08.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Zvijezda 'Moderne obitelji' Sofia Vergara koja je u srpnju proslavila 45. rođendan uvijek je pomno dotjerana, a najčešće bira ženstvene haljine u kombinaciji s cipelama na visoku petu

Zgodna glumica rođena u Kolumbiji prošetala se Beverly Hillsom u još jednom opako seksi outfitu.

Iako joj ponekad modni kritičari prigovaraju kako joj je stil pomalo dosadan, lijepu Sofiju to ni najmanje ne uzrujava. Ona se drži svoje provjerene modne formule, a bez obzira na kritike ova zgodna latina izgleda senzacionalno.

  • +8
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sofia je crnu haljinu ukrašenu cvjetnim motivima s trendi golim ramenima (Temperley London) iskombinirala s upečatljivim sandalama na vezanje s potpisom Saint Laurenta, a bujnu smeđu kosu sa strateški posvijetljenim pramenovima stilizirala je nježne valove.

Najbolje plaćena TV glumica koja oduševljava u hit seriji kao temperamentna Gloria Delgado-Pritchett nedavno je skratila i šiške osvježivši frizuru.

'Biram kreacije talijanskih dizajnera jer oni više misle na žene koje su seksi i imaju obline i to mi se sviđa. Uvijek prvo gledam haljine kod Cavallija i Dolce & Gabbane. Ponekad me odijevaju zaista sjajni dizajneri, ali ta je odjeća ipak namijenjena curama koje su više od mene i s puno manjim grudima. Takvu odjeću moram prepravljati pa kad ne želim komplicirati stvari, odaberem odjeću za koju odmah znam da će mi pristajati', kaže Vergara koja kao svoj modni uzor navodi neponovljivu Sophiju Loren.

Za nju kaže da je najveća modna ikona.

'Sophia Loren nikad nije bila rob mode. Ona zna u čemu dobro izgleda i uvijek je jako glamurozna i sređena. Odijeva se u skladu s tipom svog tijela, što je i meni jako važno', kaže ova lijepa Kolumbijka.