SAVRŠENO RADNO OKRUŽENJE

Tko ne bi poželio raditi u ovakvim uredima?

23.02.2012 u 07:15

Bionic
Reading

Ako vaše idealno radno mjesto uključuje tobogan, videoigrice, neograničene količine hrane i akvarij za opuštanje, vrijeme je da razmislite o radu u Googleu, čiji maštoviti uredi rijetko koga neće oduševiti

Google definitivno nije obična tvrtka, niti namjerava to postati, a njegova posebnost i različitost ističe se i u posebno uređenim uredima koji su sve samo ne dosadni. Iznimka nije ni Googleov ured u Švicarskoj koji je odlična kombinacija inspirativnog radnog okruženja, opuštene atmosfere, usmjerenosti radu, ali i mogućnosti bavljenja brojnim aktivnostima.

Novi Googleov ured otvoren u švicarskom gradu Zürichu odličan je spoj funkcionalnosti i fleksibilnosti radnoga prostora te osobnog izbora i raznolikosti u zajedničkim dijelovima, stvarajući okruženje koje zaposlenike podržava u radu, ali i slobodnom vremenu namijenjenom opuštanju. Prije uređenja tog doista posebnog i jedinstvenog ureda, da bi bili sigurni da će se svidjeti zaposlenicima, arhitekti su pomoću provedenog istraživanja proširili njegove funkcionalne aspekte.

Iglui umjesto ureda, tobogan, vatrogasna šipka, vreće umjesto stolica, uredi smješteni u stare autobuse i kamione, kafić, savršeno opuštajuća soba s akvarijima i udobnim stolicama, sobe za bilijar, razne igre i tjelovježba samo je dio onoga što nudi Googleov švicarski ured.