MED MEDENI

Tko bi rekao da će nas Severina ovako iznenaditi?

11.12.2012 u 09:40

Bionic
Reading

Elegantna, ali ništa manje seksi, u relativno čednom izdanju Severina je promovirala svoj novi album 'Dobro došao u klub'

Iako smo je u posljednje vrijeme navikli gledati u potpuno provokativnim izdanjima, poput trikoa ili prozirne haljine, na promociju svog novog albuma 'Dobro došao u klub', Severina je stigla u prilično čednom izdanju.

U zagrebačkom klubu Pepermint Sevka je pažnju plijenila u bijeloj košulji na koju je nabacila crni sako. Vidno uzbuđena, zahvalila je svima na podršci, posebno onima koji su stigli na promociju, među kojima su bili Tony Cetinski, Lejla Filipović, Ivana Banfić, Danijela Martinović, Maja Vučić i Saša Lošić.

Tony Cetinski brzo je uzeo stvar u svoje ruke i poručio Severini:'Dobro došla u klub, rastavljenih', što je Severini izmamilo poseban osmijeh.

Uz Severinin novi album, prisutni su imali priliku poslušati i pjesme s novog albuma Plavog orkestra, a razlog tomu je njihova uspješna suradnja. 'Njih sam slušala kao klinka i to su posebne emocije', zaključila je Severina.