SPREMNA ZA LJETO

Tko bi odolio izazovnoj Vedrani Linardić?

05.06.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Hrvatske top manekenke Vedrana Linardić, Lorena Kovač i Anamarija Cajner zablistale su u mini kupaćim kostimima te pokazale zavidnu vitku liniju, no pod jakim sunce nisu zaboravile na zaštitu kože

Ljeto nam kuca na vrata stoga je krajnje vrijeme da pripremimo tijelo za dugotrajno izlaganje sunčevim zrakama i slanoj morskoj vodi. Manekenke Anamarija Cajner, Lorena Kovač i Vedrana Linardić u fotokampanji Kozmo isprobale su nove proizvode za zaštitu kože.

Preplanula put postala je moderna 30-ih godina prošlog stoljeća i odtad simbolizira privlačnost i egzotiku. Ako boravite na svježem zraku i plaži izloženi suncu, kožu je potrebno zaštititi od štetnih UV zraka. No samo krema nije dovoljna da ten zadrži privlačnost! Koža koja je izložena zraku i suncu sklona je nastajanju bora te ju je potrebno hidratizirati proizvodima koji su namijenjeni njezi nakon sunčanja. Osim što će koži vratiti vlagu i elastičnost, kreme i losioni održat će postojanost preplanulog tena.

Vedrana, Lorena i Anamarija u mini crnim kupaćim kostimima pokazale su sve svoje čari, a osim preplanulim tijelom, djevojku su pokazale vitka i zategnuta tijela. Čini se kako su Vedrana, Lorena i Anamarija za ljeto potpuno spremne, a sigurni smo da će ovog ljeta izazvati pravu pomutnju na kojoj god se plaži ovoga ljeta pojave.