A ON VEĆ S DRUGOM

Taylor Swift slomio prekid s Harryjem

09.01.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Taylor Swift (23) pogodio je najnoviji prekid veze, no zasad joj ne pada na pamet pomiriti se s Harryjem Stylesom (18) iz One Directiona

Harry Styles najnoviji je slavni bivši dečko Taylor Swift, a ni ova veza nije trajala dulje od dva mjeseca. Pjevačica je povezivana i s Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Jakeom Gyllenhaalom i Conorom Kennedyjem.

Taylor i Harry, prozvani i Haylor, bili su zajedno oko mjesec dana, no već su kružile priče da Taylor planira kupiti kuću u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže Harryju.

Romansa Harryja i Taylor službeno je započela 15. studenoga, no tek početkom prosinca su postali par.

Iako se činilo da je sve idealno (čak su i Novu godinu proslavili skupa), iznenada su prekinuli tijekom odmora na britanskom Djevičanskom otočju, a kako su neki mediji objavili, Taylor i Harry su se žestoko posvađali te odlučili razići.


'Imali su veliku svađu i pale su teške riječi. Harry je rekao nešto što nije smio i to je bila kap koja je prelila čašu. Taylor se ne namjerava pomiriti s Harryjem', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Mlada country pop pjevačica odmah se vratila u SAD, a prema riječima svjedoka, izgledala je tužno. Njezini su je prijatelji i obitelj upozoravali da bi na kraju mogla patiti zbog Harryja jer je mlađahni glazbenik poznat kao veliki zavodnik.

'Nije plakala, ali vidjelo se da je tužna i neraspoložena. Osjetilo se da nešto nije u redu', otkrio je jedan izvor.

The Sun je pak objavio da Harryja nije previše pogodio prekid te ga je na odmoru nakon Taylorina odlaska s britanskog Djevičanskog otočja tješila zgodna plavuša – TV voditeljica i producentica Hermione Way.

'Hermione je vedra cura koja je duša svake zabave. Malo je razveselila Harryja nakon ljubavne drame s Taylor. Nije skidao pogled s nje. Cijelo su vrijeme bili skupa i super se zabavljali. Godilo mu je njezino društvo', kazao je jedan izvor, prenosi Daily Mail.

Harry se pri povratku u London našao s ostatkom One Directiona, a slavni boy bend već se uputio u studio.