VELIKO PRIZNANJE

Taylor Swift je zvijezda godine

03.12.2010 u 12:30

Bionic
Reading

Taylor Swift, 20-godišnja američka country pop pjevačica, najmlađa je osoba proglašena zvijezdom godine po izboru magazina Entertainment Weekly

Taylorkoja trenutačno vlada top ljestvicama albumom 'Speak Now', ove godine je debitirala u filmu 'Valentinovo' i tako se našla u biranom društvu 14 glazbenika i glumaca koji su obilježili 2010. godinu, među kojima su i James Franco, Kanye West, Katy Perry, John Hamm i Ben Affleck.

Lijepa pjevačica koja 13. prosinca postaje punoljetna, tj. slavi 21. rođendan i za koju se priča da je u vezi s Jakeom Gyllenhaalom, kaže da je zabavljaju stalne spekulacije kojeg je od bivših dečki opjevala u svojim pjesmama.

'Nikad nisam imenovala o kojim se osobama radi pa se ponekad od srca nasmijem kad pročitam takve stvari u novinama', rekla je Swift, koja je bila u vezi s Joeom Jonasom i Taylorom Lautnerom.

Nedavno je procurila vijest da je Taylor koja je navodno tek pet tjedana u vezi s Jakeom Gylenhallom već upoznala glumčeve roditelje koji su oduševljeni skromnom i nimalo umišljenom pjevačicom.