PRAVA OPSESIJA

Taylor opsjednuta Kennedyjevima?

24.08.2012 u 13:22

Bionic
Reading

Uvijek je lijepo kada poštuješ i pokazuješ simpatije prema dečkovoj obitelji, no čini se da Taylor Swift ipak malo previše voli obitelj svog dečka Conora Kennedyja

Čini se da dvadesetdvogodišnja Taylor prilično intenzivno pokazuje divljenje prema ovoj obitelji, provodeći sate čitajući literaturu i gledajući filmove o Kennedyjevima.

'Jedini trenutak u mom životu kada sam bila uistinu ugodno zaprepaštena jest kada sam upoznala Caroline i Ethel Kennedy. Imala sam priliku provesti sjajno popodne sa Ethel prije par tjedana. Njoj se uistinu divim. Gledajući njezine slike s Bobbyjem, kako izgledaju kao da se provode najbolje u životu u društvu jedanaestero djece i egzotičnih životinja na svom posjedu', izjavila je Taylor u intervjuu za magazin Vogue

Iako je jasno da Taylor previše obožava Kennedyje, mnogi se pitaju je li Taylor možda opsjednuta novim odabranikom Conoromm Kennedyjem.
'Upoznala sam se s Taylor na jednom od njenih koncerata i priznala mi je da je pročitala tone knjiga napisanih o našoj obitelji. Toliko smo je inspirirali da nam je čak posvetila i jednu pjesmu', izjavila je medije Rory Kennedy, teta Taylorina novog odabranika.

Nedugo nakon tog susreta, za Taylor se govori da je krenula sakupljati memorabilije Kennedyjevih kako bi uljepšala svoj dom u Nashvilleu i Beverly Hillsu. Išla je toliko daleko da je čak prošle godine potegnula do Sundance festivala kako bi pogledala Ethel Kennedy i njezin intimni dokumentarac o majci. Moramo zaključiti da si je Taylor Swift stvarno dala truda!