LJUBAVNI JADI

Taylor ne jede nakon prekida s Jakeom

13.01.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Country pop pjevačicu, kažu dobro upućeni izvori, potpuno je slomio prekid sa zgodnim glumcem Jakeom Gyllenhaalom koji se proslavio ulogom u kultnom filmu 'Donnie Darko'

Prema riječima njezinih prijatelja, plavokosa 21-godišnjakinja danima je neraspoložena, a navodno je izgubila i apetit. Prema najnovijim informacijama, Jake (30) ju je ostavio preko telefona, baš kao i Joe Jonas iz Jonas Brothers

'Taylor ništa ne jede, potpuno je slomljena i u depresiji. Jako ju je uznemirio prekid. Jake ju je ostavio preko telefona, što ju je pogodilo. Nije joj jasno zbog čega su prekinuli jer se činilo da je sve bilo u najboljem redu', ispričao je jedan izvor.

Kako je ranije objavljeno, Jakeu je bilo neugodno zbog silne medijske pozornosti koju je izazvala njihova veza, a sve se više počela osjećati i razlika u godinama. Osim toga, glumac voli svoj privatni život držati za sebe.

'Gyllenhaal je sve započeo da bi se odjednom povukao i izgubio zanimanje. Rekao je da su njegovi osjećaji počeli blijedjeti. Upozorili smo Taylor da ne brza u tu vezu, no nije nas slušala. Već su bili upoznali i roditelje. Sve se prebrzo događalo', ispričao je taj izvor.

Ipak, Taylor je izjavila da neće i svoj prekid s Jakeom opjevati u nekoj od pjesama.