INSPIRACIJE JOJ NE NEDOSTAJE

Taylor napisala pet pjesama o Harryju

14.01.2013 u 12:20

Bionic
Reading

Taylor Swift (23) iznenada je prekinula s Harryjem iz One Directiona, no čini se da joj je ta kratka no intenzivna veza veliki izvor inspiracije

Taylor je poznata po tome što o svojim ljubavima često pjeva u svojim pjesmama.

Iako njezina veza s Harryjem Stylesom (18) iz 1D nije trajala dulje od dva mjeseca, mladu Amerikanku pogodio je njihov prekid.

Budući da utjehu pronalazi u skladanju i pisanju pjesama, Taylor je odmah pohitala u studio gdje je, navodno, već napisala pet pjesama inspiriranih ovim ljubavnim brodolomom.

'Taylor je pisanje stihova nakon prekida kao što je nekim curama jadanje preko mobitela. To je način na koji ona rješava svoje emocionalne probleme. No još nije sigurna hoće li te pjesme ugledati svjetlo dana', prenosi Showbizspy.
 
Prema nekim naklapanjima, Harry Styles navodno je prekinuo s Taylor jer nije bila zainteresirana za seks.

'Taylor se boji kako bi u javnosti mogla ispasti laka djevojka jer je u posljednje vrijeme bila povezivana s dosta dečki. Harryju je išlo na živce to što se Taylor držala dosta rezervirano, a on je mlad momak u ludim godinama kojem se djevojke bacaju pod noge. Taylor pak želi sačuvati imidž 'dobre sveameričke djevojke'. Njih dvoje nisu kompatibilni iako su se svidjeli jedno drugome, bez sumnje. Osim toga, Harry voli biti okružen brdom ljudi, uživa u izlascima, partyjima... A Taylor večeri radije provodi doma. Ona obožava antikne predmete i stalno priča o tome. Povrh svega, sklona je kontroli i non-stop je slala poruke Harryju. To ga je izludjelo!' donosi Showbizspy.