HANA HADŽIAVDAGIĆ:

'Tarik je najšarmantniji muškarac na svijetu'

25.01.2012 u 09:22

Bionic
Reading

Simpatičnu Hanu Hadžiavdagić sreli smo na premijeri filma 'Martovske ide' u režiji Georgea Clooneyja, a film je gledala sa svojim novopečenim suprugom o kojem ima same riječi hvale

'Moj tip muškarca je Tarik. Prije svega mora biti šarmantan i obrazovan, on je pravnik po struci i imamo dosta tema za razgovor. Naravno da me podržava, ali nije jednostavno biti s jakom ženom kao što sam ja', rekla je Hana Hadžiavdagić koja je u društvu svog supruga Tarika bila na premijeri filma 'Martovske ide' s Georgom Clooneyjem u glavnoj ulozi. Priznaje da joj Clooney nije nimalo fatalan, već da je prilično isforsiran. 'Fizički izgled nije mi toliko bitan koliko njegova osobnost. Moj Tarik je najšarmantniji muškarac na svijetu', rekla je zaljubljena Hana i pohvalila ga rekavši da joj svaki dan kupuje ruže, iako, kao u svakoj vezi, ponekad padne i svađa. 'To su uglavnom banalne stvari, primjerice je li jelo preslano ili ne. Uvijek dolazi do kompromisa, ali i seksa pomirenja. Bilo je dosta ljudi, čak nama bliskih, koji su se petljali u našu vezu, pokušavali su nas rastaviti, ali toliko se volimo da nisu uspjeli', bila je iskrena.


'Tarik je muškarac na kojeg nisam navikla, vrlo je duhovit i stalno zbija neke šale', nastavila je Hana i ispričala anegdotu s bračnog putovanja. 'Ljubavi, ti imaš tako jake vratne mišiće, treba toliku glavu nosit' na ramenima', to mi je rekao i nasmijao me do suza. Nikada nam nije dosadno', dodala je.

Na pitanje tko obavlja kućanske poslove, ali i one u kuhinji, Hana bez zadrške odgovara: 'On kuha, ja znam samo jaje na oko. Njegovi specijaliteti su biftek u zelenom papru i tjestenina. Pomažem mu oko kućanskih poslova, to radimo skupa', rekla je 'domaćica' Hana.